Odgovor ministru poljoprivrede: Niste nam odgovorili za jaja
Dženan Kolić

Kolić Simoviću

Odgovor ministru poljoprivrede: Niste nam odgovorili za jaja

Poslanik i potpredsjednik Demokrata Dženan Kolić pitao je potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Milutina Simovića da li će se lista osnovnih ljudskih namirnica proširiti i jajima.

Kolić je reagovao na saopštenje Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u kojem je navedeno da je njihove predstavnike na terenu sa proizvođačima, otkupljivačima i izvoznicima, zatekla konferencija za novinare Demokrata".

"S naše tačke gledišta, širenje spiska osnovnih namirnica jajima, donio bi samo dobro našim građanima, našim farmerima, a siguran sam da i vi mislite samo dobro istim. Mi, u Demokratskoj Crnoj Gori, sjetili smo se, pored jaja, i vaše reakcije, prilikom posjete Bijelom Polju, koja je bila blago rečeno iznenađujuća, kada ste čuli za situaciju u Bjelasici Radi, a na jednom od sastanaka sa radnicima i menadžmentom fabrike, obećali da ćete supstituisati uvoz, i da će fabrika raditi. Napominjem vas da je fabrika u stečaju tačno mjesec dana, radnici na birou za zapošljavanje, mašine ugašene, a kamioni parkirani. Da li se tako iskorišćava ovaj potencijal? Da li tako izgleda fabrika koja radi", pitao je Kolić Simovića.

Dodao je da je ovo "samo početak napominjanja, kako se ne biste i sljedeći put kada posjetite naš grad iznenadili kada čujete za stanje u fabrici".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.