Zaključala djecu u kolima da ''nauče lekciju'', a ishod je zastrašujući (VIDEO)
Printscreen

Teksas

Zaključala djecu u kolima da ''nauče lekciju'', a ishod je zastrašujući (VIDEO)

Dvoje djece iz Teksasa u SAD preminulo je u automobilu od vrućine nakon što ih je majka unutra zatvorila kako bi ih "naučila lekciju".

BBC piše da je majka Sintija Mari Rendolf (24) zaključala djecu u automobilu, ušla u kuću i pušila marihuanu, pa zaspala na dva do tri sata.

Od vrućine preminula je njena ćerka Džulija stara dvije godine, kao i sin star samo 16 mjeseci.

Incident se dogodio 26. maja, kada je temperatura tamo bila 35 stepeni, a Sintija Mari Rendolf bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom. 

Iz policije ističu da je majka imala nekoliko verzija događaja koji su doveli do smrti njene djece. U prvoj je izjavila da su djeca sama ušla u vozilo i zaključala se unutra. 

Međutim, na kraju je priznala da je djecu zatvorila u automobilu kako bi ih "naučila lekciju". 

Prema njenim riječima, djecu je tog 26. maja oko 12.15 pronašla kako se igraju u automobilu. Kada je ćerka Džulija odbila da izađe iz vozila ona ju je zatvorila unutra zajedno sa bebom kako bi je "naučila lekciju". 

Kako navodi, mislila je da djevojčica može da izađe i da izvede svog brata kada bude spremna. 

Majka je potom ušla u kuću i pušila marihuanu, a potom je zaspala na dva do tri sata, a na kraju je razbila prozor na vozilu kako bi ih izvukla, ali je bilo kasno, prenosi B92.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.