U Podgorici uhapšen Ranko Radulović
Ilustracija

U Podgorici uhapšen Ranko Radulović

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić i CB Podgorica su danas u koordiniranoj akciji u Podgorici uhapsili Ranka Radulovića (57) iz Nikšića, zbog sumnje da je organizovao prenošenje tri pištolja i 70 metaka. Radulović važi za bezbjednosno interesantno lice.

Kako je saopštila Uprava policije, tokom više mjeseci tužilaštvo i policija su prikupili dokaze koji ukazuju na sumnju da je Radulović 11. oktobra prošle godine u saizvršilaštvu sa Nikšićanima R.M. i D.V, od mjesta Slano ka Nikšiću prenosio tri pištolja i 70 komada pištoljske municije.

Iz policije podsjećaju da je pregledom vozila koje su osumnjičeni koristili takođe su pronađena i dva pancirna prsluka.

„Zbog postojanja sumnje da je počinio predmetno krivično djelo R.M. je odmah, tj.  11.10.2016 godine, lišen slobode, dok je D.V. naknadno lišen slobode i procesuiran, tačnije 17.01.2017. godine nakon što su obezbijeđeni dokazi koji ga povezuju sa predmetnim krivičnim djelom.Nakon niza preduzetih mjera i radnji obezbijeđeni su dokazi koji upućuju na sumnju da je R R. organizovao prenošenje navedenog oružja i municije“, navodi se u policijskom saopštenju.

Kako se dodaje, osumnjičeni Radulović će danas, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na dalju nadležnost.

 

                                                                                             

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.