Porto Montenegro: Pijani Slovaci ukrali šatl i sa njim sjurili u more
Foto: Radio Jadran

Porto Montenegro: Pijani Slovaci ukrali šatl i sa njim sjurili u more

Trojica Slovaka su u alkoholisanom stanju rano juče otuđila električni automobil za prevoz turista iz Porto Montenegra i nakon vožnje ulicama grada i gradskom plažom, sjurili se njim u more u lučici Kalimanj.

Mladići iz Slovačke koji ljetuju u Tivtu B.M. (23), K.M. (28) i J.P.(28) avanturu su započeli u 4 ujutro, a odmah nakon što su „šatlom“ tivatske marine upali u more uhapsili su ih službenici tivatske policije, piše Radio Jadran.

Prema nezvaničnim informacijama osnovni državni tužilac iz Kotora, Žarko Pajković je okarakterisao djelo kao „otuđivanje vozila“ i  za razuzdane slovačke turiste odredio novčanu kaznu.

Sa pričinjenom materijalnom štetom na vozilu i sudskim troškovima oni su prema nepotvrđenim informacijama kažnjenji sa 16 hiljada eura.

Nakon što ih je novčana kazna  „otrijeznila“ Slovaci su pušteni na slobodu.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.