SNP danas usvaja odluku o sazivanju kongresa bez prisustva Srđana Milića
SNP

SNP danas usvaja odluku o sazivanju kongresa bez prisustva Srđana Milića

Glavni odbor Socijalističke narodne partije danas bi trebalo da usvoji odluku o sazivanju Osmog kongresa stranke. Na sjednici nije prisutan Srđan Milić koji je određen da partijom predsjedava do Kongresa. On je prema informacijama CdM-a još uvijek u Italiji.

Sjednica GO, kako je najavljeno počela u 13 sati, javlja Mina, prenosi Cdm.

Na prethodnoj sjednici, održanoj sredinom juna, Glavni odbor je konstatovao ostavku predsjednika partije Srđana Milića.

Na današnjoj  sjednici će kako je saopšteno, otvoriti unutarpartijski postupak za predlaganje predsjednika SNP-a, članove Glavnog i Nadzornog odbora, Statutarne komisije i predstavnike Osmog kongresa.

Za dnevni red predloženi su, između ostalog i odluka o kriterijumima i postupku predlaganja kandidata za predsjednika SNP-a, odnosno o kriterijumima, broju i načinu utvrđivanja predstavnika za Osmi kongres partije.

Grupa od 52 funkcionera SNP-a pozvala je na poštovanje partijskog Statuta i jedinstvo svih koji idejno pripadaju toj stranci, ocjenjujući da je dosadašnji lider, Srđan Milić, katastrofalnim vođenjem doveo SNP do gašenja.

Oni su  ocjijenili da je zakazivanje 26. sjednice GO SNP, koja je posljedica prethodne, takozvane “elektronske” sjednice, definitivno pokazalo da je ta partija dovedena na najniže grane od svog postojanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.