Marković: Slogom širite uvijek svijetle poruke Ramazanskog Bajrama
Duško Marković

Čestitao praznik

Marković: Slogom širite uvijek svijetle poruke Ramazanskog Bajrama

Predsjednik Vlade Duško Marković uputio je čestitke povodom velikog islamskog praznika Bajrama.

Marković je istakao da je Ramazanski Bajram kao praznik darivanja, obavezuje na brigu o drugima i podsjeća na temeljne ljudske vrijednosti prijateljstva i podrške.

"U multietničkom i multikonfesionalnom ambijentu koji krasi Crnu Goru i osnažuje njenu građansku i civilizacijsku dimenziju, nastavimo da i dalje zajednički radimo na izgradnji bolje budućnosti za našu, i generacije koje dolaze.
Želim da i ovaj Praznik provedete u krugu vaših porodica, prijatelja i dobronamjernih ljudi, te da slogom širite uvijek svijetle poruke Ramazanskog Bajrama“ – navodi se u čestitki premijera Markovića.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.