Ambasada UAE donirala pakete hrane porodicama u stanju socijalne potrebe

Povodom Ramazana

Ambasada UAE donirala pakete hrane porodicama u stanju socijalne potrebe

Ambasada Ujedinjenih Arapskih Emirata, u Crnoj Gori, povodom obilježavanja mjeseca Ramazana, donirala je 250 paketa hrane i 250 paketa urmi (ukupno 3000 kg urmi) Ministarstvu rada i socijalnog stranja, kako bi paketi bili podijeljeni porodicama u stanju socijalne potrebe na teriotoriji Crne Gore.

Predaju donacije je izvršio  Ibrahim Alalawi – otpravnik poslova u Ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata, a donaciju je, u ime Ministarstva, primio  Goran Kuševija – direktor Direktotata za socijalno staranje i dječju zaštitu.

Primopredaja donacije je obavljena ispred skladišnog prostora Zetatransa u Podgorici.

Ministarstvo rada i socijlanog staranja će donaciju, u vidu paketa hrane i urmi, preko ustanova socijalne i dječje zaštite i drugih pružaoca usluga podijeliti najugroženijim korisnicima, saopšteno je iz tog resora.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.