Šćekićeva misija pomirenja struja u SNP-u poslednja šansa za partiju
Dragoslav Sćekić

Do kraja nedjelje razgovori

Šćekićeva misija pomirenja struja u SNP-u poslednja šansa za partiju

Predsjednik opštine Berane i član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslav Šćekić pokušaće u narednih nekoliko dana da spriječi totalni rascjep u toj partiji, nakon što je dio odbora sa juga i sjevera saopštio da ne priznaje odluke elektronske sjednice Glavnog odbora, saznaje Pobjeda.

Šćekić će do kraja nedjelje pokušati da razgovorima pomiri dvije zavađene struje u SNP-u od kojih je jedna predvođena odborima sa sjevera i juga, prema pouzdanim saznanjima Pobjede, intenzivno počela pripreme za formiranjenove partije.

"Predsjednik Berana će na razgovorima predložiti pomirenje i jedinstvo onih koji su podržavali Srđana Milića i onih koji su revoltirani situacijom i najradije bi napustili partiju i pravili novu", saopštio je izvor Pobjede blizak Šćekiću.

Više izvora lista je procijenilo da je Šćekićeva misija posljednja šansa da SNP ostane cjelovit imajući u vidu suprotstavljene stavove i jak antagonizam koji vlada u toj partiji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.