Bosanci o odmoru u CG: Čekaj 9 sati da se junaci dignu da popiješ kafu

Nezadovoljni uslugom

Bosanci o odmoru u CG: Čekaj 9 sati da se junaci dignu da popiješ kafu

Jaranika moj, ovdje ti se konobari bude oko devet sati, ako hoćeš kafu, ne možeš je popiti. Ili čekaj devet sati da se junaci dignu ili idi do marketa po onu kafu „za ponijeti“, kako u narodu kažu, a vjerujem i u Bosni.

 Ovako je nešto prije osam ujutro glasio odgovor jednog od zaposlenog u hotelu u Bečićima na upit gdje se može popiti kafa, piše Avaz.

Portal sarajevskog lista navodi da na prvu sve izgleda odlično: elitno odmaralište, more, plaža, bazeni, dječija igrališta... Ipak prema ocjeni tog medija, usluga je ispod očekivanja.

"Gostoprimstvo uistinu zadovoljavajuće, ali ažurnost da se usluže gosti daleko od turističkih destinacija poput Hrvatske ili, recimo, Turske, Grčke. No, ovo ne važi za sve hotele, jer Bečići spadaju u jedno od najluksuznijih ljetovališta u Crnoj Gori, s vrhunskim hotelima namijenjenim za bogate Ruse, Francuze, Njemce...", navodi se u tekstu.

Bosanci pišu i da su plaže mnogo ljepše nego u Hrvatskoj, sa sitnim pijeskom, ali opet bez prirodnog hlada. Svaki hotel ima svoju privatnu plažu, tako da je gostima s privatnim aranžmanima, a takvih je malo, ostalo da posjete sami izlaz iz Bečića, gdje mogu nesmetano koristiti plažu. I tu se osjećaju pomalo i okruženi i izolovani.

Upoređujući Hrvatsku, cijene su pristupačnije, jer se ipak radi o hotelskom smještaju. Kafa  je dva, kapućino dva i po eura, pizze od pet do osam eura, riblji specijaliteti od 20 do 60...

Desetak minute vožnje automobilom iz Bečića, dolazi Budva, raj za bogate. Budva spada u najluksuznije ljetovalište u Crnoj Gori, a i cijene su paprene. 

Kada su u pitanju cijene, Bečići  su nešto skuplji od Ulcinja, Bara, Sutomora ili Herceg-Novog. Zavisno o mjestu ili plaži, ležaljke koštaju od pet do osam eura, suncobran četiri, dok je u pojedinim hotelima moguće uzeti paket od osam eura u kojem dobijete dvije ležaljke i suncobran, navodi list.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.