Fudbaler ljubi suprugu a njegov šorts pokazuje koliko ga ona privlači

Fudbaler ljubi suprugu a njegov šorts pokazuje koliko ga ona privlači

Sesk Fabregas, igrač "Čelsija" baš ništa ne krije. Kada poljubi suprugu Danijelu Seman, uzbudi se. I to se vidi.

Dok je ljubio lijepu Danijelu, njegov šorts je pokazao koliko ga ona privlači. Ovu sliku je na Instagramu objavio uz riječi: "Velika ljubav".

"Hej stari, slatki ste, ali viri ti nešto", "Izgleda da nije samo ljubav tu velika", "Nema ništa loše u erekciji kad ljubiš ljubav svog života", "Uzak mu je šorts", govore mu pratioci na Instagramu.

Godinama je Sesk slab na Danijelu, koja je vezu sa njim počela nakon razvoda od britanskog milionera Elija Taktuka (taj brak je trajao od 1998. do 2011).

U prvom braku Danijela je dobila dvoje djece, a sa fudbalerom ima ćerkicu.

Untitled

Foto:Instagram

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.