Uzajamne godišnje stipendije sa Slovačkom, razmjena kadra i studenata

Sjutra potpisivanje sporazuma

Uzajamne godišnje stipendije sa Slovačkom, razmjena kadra i studenata

Ministar prosvjete Damir Šehović i ministarska nauke Sanja Damjanović potpisaće sjutra, 21. juna sporazume o saradnji sa ministrom obrazovanja, nauke, istraživanja i sporta Republike Slovačke Peterom Plavčanom.

Program saradnje sa Ministarstvom prosvjete odnosi se na jačanje saradnje u oblasti obrazovanja, dok se memorandum o razumijevanju sa Ministarstvom nauke odnosi na naučnu i tehnološku saradnju, navodi se u najavi.

Programom saradnje sa Ministarstvom prosvjete obezbijediće se, između ostalog, uzajamne godišnje stipendije, neposredna saradnja ustanova osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja, te razmjena nastavnog kadra, učenika i studenata. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.