Demokrate: Trenutna vlast u Mojkovcu nema sluha za potrebe građana
Posjeta Demokrata Uroševini

Put u naselju Uroševina u lošem stanju

Demokrate: Trenutna vlast u Mojkovcu nema sluha za potrebe građana

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, generalni sekretar, Boris Bogdanović i rukovodstvo mojkovačkih Demokrata posjetili su domaćine u Uroševini, gdje su imali priiku da od njih čuju probleme sa kojima se susrijeću.Mještani Uroševine nezadovoljni su saobraćajnicama u naselju i prema okolnim selima i naseljima.

''Put od Tutića prema prigradskom naselju Uroševina je u veoma lošem stanju, a zimi je gotovo nemoguće doći do naselja, jer se put ne čisti od snijega i ne održava na adekvatan način. Osim toga, u Uroševini ne postoji pješačka staza, a nema ni rasvjete'', saopštile su Demokrate. 

Kažu da je kretanje otežano i putem od Uroševine prema selu Lepenac jer je u pitanju šumski put koji u zimskom periodu ne može da se čisti.

''Mještani Uroševca žale se i na nezainteresovanost lokalne vlasti u regulisanju fekalne i atmosferske kanalizacije. Na ovaj način se i mještani Uroševine uvjeravaju da dosadašnja lokalna vlast nema namjeru, a ni sluha da zaista istinski sasluša i usliši potrebe mojkovačkog stanovništva i da se posveti rješavanju osnovnih infrastrukturnih i komunalih problema u Mojkovcu i njegovoj okolini, što će, sigurni smo, mojkovačko stanovništvo na predstojećim izborima adekvatno sankcionisati'', navodi se u saopštenju. 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.