Marku Šaranoviću 14 godina zatvora zbog ubistva Bećirovića
Foto: Cdm.me

Na optužnici i Milan Bulatović

Marku Šaranoviću 14 godina zatvora zbog ubistva Bećirovića

Marko Šaranović iz Danilovgrada osuđen je na 14 godina zatvora zbog ubistva biznismena Dragana Bećirovića.

Šaranović je bio optužen da je 10. aprila 2011. godine u Budvi umišljajno i na podmukao način ubio biznismena Dragana Bećirovića, prenosi Portal Analitika.

Prema navodima optužnice, Šaranović je po nalogu za sada nepoznate osobe, zajedno sa NN licem ili više njih, 10. aprila 2011. godine oko 2.40 časova u naselju Golubovina u Ulici Prve proleterske u Budvi, iz pištolja ispalio više metaka u pravcu Dragana Bećirovića.Šaranović se tereti za krivično djelo teško ubistvo. Osim njega na optužnici je i Milan Bulatović zbog neprijavljivanja djela.

U završnim riječima tužiteljka Suzana Milić bila je kategorična da je svim dokazima utvrđeno da je Šaranović počinio teško ubistvo, kako je to predstavljeno u optužnici. Prema njenim riječima, ubistvo Bećirovića izvršeno je na podmukao način i bilo je naručeno. Šaranović je, kako je istakla, postupao po nečijem nalogu. 

Sa druge strane, branilac Šaranovića, advokat Branislav Lutovac naglasio je da njegov klijent nije učinio djelo koje mu se optužbom stavlja na teret. Lutovac je ocijenio da je optužba za teško ubistvo “„pravni promašaj imajući u vidu utrvđeno činjenično stanje“.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.