Nurković: Izjave Konjevića su obične nebuloze
Osman Nurković

Nurković: Izjave Konjevića su obične nebuloze

Izjave gospodina Konjevića su obične nebuloze i populistička priča, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković, komentarišući, u izjavi datoj Radiju Crne Gore, današnje obraćanje potpredsjednika SDP-a Raška Konjevića u kome je Nurkovića optužio da je, nedavno, Montenegro Airlinesu dodijelio pomoć od dva miliona eura, kako bi ta kompanija izmirila obaveze prema Prvoj banci.

"Ni o kakvoj se državnoj pomoći ne radi", kazao je Nurković. 

Naravno, sa problemima sa kojima se suočava Montenegro erlajnz se suočavamo ozbiljno, rekao je ministar saobraćaja, prenosi Portal RTCG.

"Da su gospodin Konjević i njegovi partijski drugovi radili posao kako treba, vjerovatno MA ne bi bio u problemima i mi ne bi radili na tom poslu i trenutno ne bi rješavali probleme i dubioze sa kojima se taj subjekt suočava", kazao je Nurković.

On je naglasio da, ukoliko specijalnom tužiocu Milivoju Katniću budu potrebne informacije i dokumentacija, on će ih tražiti "i mi ćemo je, naravno, dostaviti".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.