Prva banka demantovala Konjevića: MA nije nijedan jedini euro iz sredstava državne pomoći upotrijebio za otplatu kredita
Ilustracija

Neutemeljeni podaci

Prva banka demantovala Konjevića: MA nije nijedan jedini euro iz sredstava državne pomoći upotrijebio za otplatu kredita

Iz Prve banke izrazili su čuđenje što potpredsjednik SDP-a Raško Konjević iznosi neutemeljene, proizvoljne i neistinite podatke o kako kažu navodnom vraćanju kredita Montenegro Airlines-a Prvoj banci CG iz sredstava državne pomoći.

"Odgovorno tvrdimo da Montenegro Airlines nije nijedan jedini euro iz sredstava državne pomoći upotrijebio za otplatu kredita kod Prve banke CG", kazali su iz banke demantujući današnju izjavu Konjevića.

Kako se dodaje Prva banka CG je spremna da svim relevantnim državnim organima odmah stavi na raspolaganje svu dokumentaciju kojom se to potvrđuje.

"Flagrantne neistine koje gospodin Konjević nonšalantno iznosini ne trudeći se da javnosti Crne Gore predoči ikakav dokaz, govore u prilog činjenici da sredstva nijesu iskorištena za vraćanje kredita, a da je današnji njegov nastup motivisan samo i isključivo dnevno-političkim ispadima njegove stranke", zaključuje se u saopštenju.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.