Bijonse i blizanci zadržani u bolnici, fanovi strepe za zdravlje
Bijonse

Bijonse i blizanci zadržani u bolnici, fanovi strepe za zdravlje

Bijonse se nije oglašavala, a fanovi strepe za njeno zdravlje…

Prema pisanju svjetskih medija popularna pjevačica Bijonse se porodila prije nedjelju dana, a još uvijek se nalazi u bolnici u Los Anđelesu, prenosi B92.

Navodno, doktori su uočili neke nepravilnosti kod blizanaca, zbog čega su ih zajedno sa majkom zadržali na ispitivanju. 

Američki mediji pišu da je porodica ovih dana veoma zabrinuta, a u cijeloj ovoj priči Bijonse se nije oglašavala. 

"Blizanci su rođeni u ponedjeljak u Los Anđelesu. Dogodio se manji problem pa ih ljekari nisu pustiti", rekao je izvor za TMZ, koji navodi i da je u bolnici ostala i sama Bijonse.

Do sada nije poznato kad će biti pušteni kući, a posljednjih dana posetili su je sestra Solanž kao i otac pop dive, koji je na Tviteru poželio doborodošlicu unucima. 

"Stigli su. Srećan rođendan blizancima", napisao je pjevačicin otac.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.