Bošković sa izlagačima na Le Buržeu o modernizaciji opreme VCG
Foto: Gov.me

Pariz

Bošković sa izlagačima na Le Buržeu o modernizaciji opreme VCG

Ministar odbrane Predrag Bošković, posjetio je danas u Parizu svjetski sajam vazduhoplovstva, Le Burže, koji po 52. put organizuje francusko Udruženje vazduhoplovnih industrija (GIFAS), a na kojem izlaže na stotine kompanija iz više desetina zemalja.

Sajam Le Burže, najznačajniji događaj u kalendaru civilne i vojne vazduhoplovne industrije, otvorio je francuski predsjednik Emanuel Makron. 

GetImage2

"Bošković se tom prilikom susreo sa predstavnicima više izlagača, sa kojima je razgovarao o saradnji na polju modernizacije opreme Vojske Crne Gore. U fokusu pažnje bila je oprema za koju država namjenski i strateški opredjeljuje sredstva - helikopterima, radarima, bespilotnim letjelicama i drugim proizvodima vazduhoplovne industrije koji su neophodni za osavremenjavanje našeg Vazduhoplovstva i Vojske", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

GetImage3

Bošković će se sjutra sastati sa ministarskom odbrane Republike Francuske, Silvi Gular. Tema razgovora biće unapređenje saradnje dvije zemlje na polju odbrane, sada u svojstvu saveznica u okviru NATO.
  
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.