Kolašinac osumnjičen da je oštetio Upravu za šume za 4 hiljade eura
Ilustracija

Kolašinac osumnjičen da je oštetio Upravu za šume za 4 hiljade eura

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta 16. juna su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv Kolašinca B.M.(31) zbog sumnje da je oštetio Upravu za šume Crne Gore za 4.000 eura.

B.M. se sumnjiči da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Kako je saopštila Uprava policije, on je, kako se sumnja, ovo djelo počinio tokom decembra 2016. godine, na način što je, kao odgovorno lice u pravnom licu d.o.o. „Kompast – COM“ zloupotrebom svog položaja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom,  protivzakonito prodao drugom licu 36,19m3 čamove građe, ukupne vrijednosti 4.000 eura.

"Osumnjičeni je, kako se sumnja, ovu bespravno posječenu građu u državnoj šumi Opštine Kolašin, uz falsifikovanu propratnicu sa ovjerenim pečatom navedenog pravnog lica, bespravno označio šumskim žigom koji nije u upotrebi Uprava za šume – PJ Kolašin od 10.05.2010. godine i zatim je protivzakonito prodao.B.M. je na ovaj način, kako se sumnja, pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 4.000 eura na štetu Uprave za šume Crne Gore", stoji u saopštenju Uprave policije.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.