30 dana pritvora Zlatičaninu, Čekaju i Šunjeviću
Foto:Screenshot

Tuča u Podgoricic

30 dana pritvora Zlatičaninu, Čekaju i Šunjeviću

Davoru Zlatičaninu (24), Gledisu Čekaju (34) i Đorđiju Šunjeviću (54) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su redaru Demokratskog fronta Dejanu Gojkoviću nanijeli teške tjelesne povrede.

Odluku je donio sudija za istragu Osnovnog suda Miladin Pejović.

Prema riječima branioca trojice osumnjičenih, advokata Lazara Akovića, njegovim klijentima je pritvor određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke. On je najavio da će podnijeti žalbu na ovakvu odluku suda. Aković je ranije istakao da incidentna situacija koja se dogodila nema političku pozadinu, piše Pobjeda.

Verbalni sukob, a potom i tuča desili su se u četrvrtak u 14.30 časova na uglu Hercegovačke i Njegoševe ulice. Obračun se nastavio i u krugu Kliničkog centra gdje je Nikezić došao da zatraži medicinsku pomoć zbog povreda nastalih u centru grada. Nakon incidenta uhapšeni su Zlatičanin, Čekaj, Šunjević, koji su, kako se sumnja, u tuči učestvovali sa jedne strane, i Gojković i Nikezić na drugoj strani.

Gojković i Nikezić su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

Povod za izbijanje sukoba,  bio je kada su redari DF-a Gojković i Nikezić u centru grada dobacivali Zlatičaninu, Čekaju i Šunjeviću: „Đe ste, Vračani“.

Bilo je i dobacivanja određenih pogrdnih riječi na račun mjesta (Vraka, Albanija) iz kojeg su Zlatičanin, Šunjević i Nikezić prije više od dvije i po decenije došli u Crnu Goru.

Pobjeda/Portal Analitika

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.