Panika u Hrvatskoj: Pijani turista šetao obučen kao terorista, pojavom šokirao sve
Ilustracija

Hvar

Panika u Hrvatskoj: Pijani turista šetao obučen kao terorista, pojavom šokirao sve

Britanski turista u alkoholisanom stanju šetao je po Hvaru obučen u kostim koji je podsjećao na teroristu.

Na glavi je imao maramu, oko tijela lažni bombaški prsluk, a u rukama imitaciju puške, piše "Slobodna Dalmacija".

Njegova pojava šokirala je sve koji su se zatekli u njegovoj blizini, a "pijani terorista" je sa prijateljima ušao u popularni BB Klub.

"Čim su ušli, promijenilo se raspoloženje u baru. Svi su bili šokirani i nervozni", komentarisala je jedna od prisutnih.

"Najgore je što su Britanci. Terotistički napad u Britaniji je bio užasan. Znali su kakve će reakcije izazvati", dodala je ona. 

"Ja nisam terorista, ja sam somalijski pirat. Kasnije idemo na brod. Samo se zabavljamo", komentarisao je Britanac u kostimu. 

Kasnije se jedan od njegovih prijatelja izvinio u ime cijele grupe. Tvrdi da nikoga nisu željeli da uvrijede i da su samo željeli da se zabave.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.