Bečić čestitao rukometašima: Vi ste najbolji ambasadori CG i njen najveći brend
Aleksa Bečić

Bečić čestitao rukometašima: Vi ste najbolji ambasadori CG i njen najveći brend

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je rukometašima Crne Gore plasman na Evropsko prvenstvo koje će sljedeće godine biti održano u Hrvatskoj.

"Poštovani reprezentativci i članovi stručnog štaba muške rukometne reprezentacije Crne Gore,imam veliku čast i neizmjerno zadovoljstvo da vam u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime uputim čestitku povodom ostvarenog rezultata u Moskvi i plasmana na Evropsko prvenstvo, koji je, kao i sve građane, i nas veoma obradovao
Iako su vas naporni treninzi i rad ojačali na terenu, nesumnjivo su srčanost i pobjednički duh bili okidač za vaš uspjeh", neveo je Bečić.

On im je poželio pregršt pobjeda i uspjeha, kako na Evropskom prvenstvu, tako i na narednim takmičenjima.

"Jer ste vi, sportisti, naročito u ovim ne baš dobrim i lakim vremenima za Crnu Goru, njeni najbolji ambasadori i njen najveći brend. Takođe, nadam se da ću imati tu čast i privilegiju da vam čestitam na osvojenoj medalji po povratku sa evropskog takmičenja.Ponosan na vas zbog izvanrednog uspjeha", napisao je Bečić u čestitki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.