Bošković od 19. juna u zvaničnoj posjeti Francuskoj
Predrag Bošković

Bošković od 19. juna u zvaničnoj posjeti Francuskoj

Ministar odbrane Predrag Bošković od 19. do 21. juna boravi u zvaničnoj posjeti Republici Francuskoj.

Ministar će se tokom posjete Parizu susresti sa novoimenovanom ministarkom odbrane Republike Francuske, Silvi Gular.

Tema razgovora biće, kako je saopšteno iz Ministarstva, unaprjeđenje saradnje dvije zemlje na polju odbrane, sada u svojstvu saveznica u okviru NATO.

Takođe, Bošković će posjetiti tradicionalni, 52. po redu međunarodni vazduhoplovni sajam Le Burže, koji se održava na istoimenom aerodromu kraj Pariza.

Riječ je o najvećem vazduhoplovnom sajmu na svijetu, najbitnijem događaju u kalendaru globalne civilne i vojne vazduhoplovne industrije na kojem izlaže na stotine kompanija iz više desetina zemalja.

''Bošković će se susresti sa više izlagača sa kojima će razgovarati o saradnji na polju modernizacije opreme Vojske Crne Gore'', saopšteno je iz MO.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.