Demokrate započele realizaciju prve izborne konvencije u Bijelom Polju
Demokrate Bijelo Polje

Demokrate započele realizaciju prve izborne konvencije u Bijelom Polju

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, održao je sjednicu Inicijativnog odbora Demokrata Bijelo Polje u proširenom sastavu, kako bi otpočele aktivnosti na realizovanju prve izborne konvencije u Bijelom Polju, na kojoj će se birati opštinski odbor i predsjednik opštinskog odbora.

Sjednici je prisustvovao Dženan Kolić, potpredsjednik, kao i Boris Bogdanović, generalni sekretar Demokrata.

''Bečić se u svom kratkom obraćanju prisutnima osvrnuo na trenutnu političku situaciju u Crnoj Gori i, s tim u vezi, podsjetio na dobro poznate uslove Demokratske Crne Gore, bez čijeg se ispunjenja po principu „uzmi ili ostavi“ njeni poslanici neće vraćati u Skupštinu Crne Gore. To su: određivanje datuma ponavljanja parlamentarnih izbora, razrješenje „državnog udara“, ponavljanje izbora u Nikšiću i stvaranje fer i demokratskih uslova za održavanje izbora'', navodi se u saopštenju Demokrata.

On je istakao da će Demokratska Crna Gora nastaviti da pruža neophodnu pravnu i drugu pomoć majkama, korisnicama naknade po osnovu rođenja troje ili više djece, jer je apsolutno neprihvatljiv položaj u koji su ih vlasti dovele.

''I dok DPS na primjeru majki pokazuje pravo značenje nepravde, Đukanović rođenog brata samo kroz aferu Limenka čašćava 10,5 miliona eura, pa onda još završi da to djelo zastari'', rekao je Bečić.

On je odao priznanje majkama na njihovoj dosljednosti, istrajnosti i iskrenosti i saopštio da se jedino na taj način mogu braniti prava građana koja ovaj režim krši punih 27 godina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.