Barani prijavili nasilnika: Uhapšen zbog nasilja u porodici i ilegalnog posjedovanja oužja
Foto:Uprava policije

Barani prijavili nasilnika: Uhapšen zbog nasilja u porodici i ilegalnog posjedovanja oužja

Službenici Centra bezbjednosti Bar uhapsili su M.L. (58) iz tog grada zbog sumnje da je ilegalno posjedovao automatsku pušku i pištolj sa municijom. Pored toga, on se sumnjiči i za nasilje u porodici, saopštila je crnogorska policija.

Barska policija je postupila je po anonimnoj prijavi da se u naselju Bjeliši, u kući M.L., dešava porodično nasilje.

Policacji su u kući zatekli V.L. koja je izjavila da je nad njom vršeno fizičko nasilje i zlostavljanje od strane supruga M.L.

Prema informacijama iz policije, ona je potom zbog  vidljivih povreda upućena na ukazivanje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu u Baru.

"Daljom obradom predmeta došlo se do sumnje da M.L. u kući krije vatreno oružje u ilegalnom posjedu. Policijski službenici su zatim u kući pronašli i oduzeli pištolj marke „VZOR“ cal 7,65 mm sa dva okvira i municijom istog kalibra i automatsku pušku „M70“ cal 7,62 mm sa preklapajućim kundakom i dva okvira u kojim se nalazila municija.M.L. je lišen slobode i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela", saopštila je Uprava policije.

IMG2504

Foto:Uprava policije

Kako se dodaje, oružje sa okvirima i municijom će biti upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.