Prevrnuo se autobus na Ibarskoj magistrali,  povrijeđeni vozač i suvozač
Izvor:Novosti

Prevrnuo se autobus na Ibarskoj magistrali, povrijeđeni vozač i suvozač

U saobraćajnom udesu autobusa i kamiona koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak uveče oko 23 sata, u selu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Čačak, povrijeđeni su vozač i suvozač autobusa novopazarske registracije, pišu Včernje novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio kada je autobus novopazarske firme "Braća Mulić" koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Subotica, krećući se iz pravca Kraljeva ka Čačku posle "kontakta" sa kamionom, takođe novopazarske registracije, koji je išao iz suprotnog smjera, sletio sa puta i prevrnuo se na bok.

Tom prilikom povrede su zadobili vozač i suvozač autobusa zbog kojih su preventivno prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, dok jedini putnik, koji je spavao u momentu udesa, nije povrijeđen.

Saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale bio u kratkotrajnom prekidu zbog uviđaja koji su obavili pripadnici kraljevačke saobraćajne policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.