U Rusiji moguća kupovina lajkova na Instagramu putem automata
Ilustracija

Brzo i lako do ''popularnosti''

U Rusiji moguća kupovina lajkova na Instagramu putem automata

Popularnost na Instagramu u Rusiji možete legalno kupiti zahvaljujući automatu koji prodaje lajkove.

Umjesto da trošite mjesece za mnogobrojne selfije i njihovu obradu kroz filtere, kako biste "organski" sakupili što više pratilaca i lajkova na Instagramu, u Rusiji tu stvar možete da sredite brzo i lako. Sve što treba da uradite je da odete do jednog od automata postavljenih na javnim mestima i kupite lajk, piše N1 Sarajevo.

Kupoprodaja izgleda tako što na ogromnom ekranu unesete svoj Instagram username, ubacite 100 rubalja, što je nešto manje od dva dolara i dobijate 200 lajkova. Kupljeni lajkovi mogu se rasporediti po fotografijama kako vi odredite.

Po istom principu funkcioniše i kupovina pratilaca na ovoj društvnenoj mreži.

Oni koji su kupili lajkove kažu da oni uglavnom dolaze od oskudno obučenih mladića iz Brazila koji su vjerovatno dali svoje naloge na raspolaganje onima koji su osmislili kupoprodaju lajkova i pratilaca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.