Crnogorka otišla u Italiju na odmor pa uhapšena zbog krađa
Ilustracija

Osuđena na više od skoro pet godina zatvora

Crnogorka otišla u Italiju na odmor pa uhapšena zbog krađa

Crnogorska državljanka J.D. (31) uhapšena je prekjuče ujutro u poznatom italijanskom ljetovalištu Diano Marina u regiji Ligurija, zbog optužbi da je počinila niz krađa na teritoriji Rima, Venecije, Milana i Torina, za šta je pravosnažno osuđena na četiri godine, sedam mjeseci i 20 dana zatvora.

J.D. je prekjuče došla na ljetovanje sa svojom familijom u jednom lokalnom hotelu, pišu italijanski mediji a prenose Dnevne novine.

Tom prilikom dostavila je lična dokumenta čije je podatke recepcionarka unijela u sistem za provjeru, što je bilo dovoljno da se alarmira lokalna policija, jer je za njom bila raspisana potjernica od Interpola Rim još 2015. godine radi izdržavanje kazne zatvora.

“Na osnovu pravosnažne kazne zatvora, okrivljena je počinila veliki broj krađa na teritoriji Rima, Venecije, Milana i Torina, zbog kojih je osuđena na četiri godine, sedam mjeseci i 20 dana zatvora. Osuđena, koja je u drugom stanju prvo je odvedena u lokalnu bolnicu gdje je primila terapiju i gdje su urađeni osnovani nalazi, a zatim je sprovedena u zatvor “pontedecimo” u Đenovi, gdje će boraviti duži period zbog počinjenih krivičnih djela”, prenose Dnevne novine pozivajući se na italijanske medije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.