DPS je sve slabiji, a Demokrate iz dana u dan sve jače
Vladimir Martinović

Martinović odgovorio Simoviću

DPS je sve slabiji, a Demokrate iz dana u dan sve jače

Frustracija crvenom kravatom Demokrata razumljiva je nakon fijaska DPS-a u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, ocijenio je potpredsjednik Demokratske Crne Gore, Vladimir Martinović.

On je, reagujući na saopštenje potpredsjednika Vlade, Milutina Simovića, koji je saopštio da Demokratama smeta odgovoran odnos Vlade prema razvoju države, rekao da "osim frustracije crvenom kravatom nema traga od odgovornosti ili bilo kakvog smislenog iskaza u odgovoru eksperta za zablude koji sjedi u fotelji potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede".

"A sve nakon drastično pogažene vlastite riječi. Frustracija crvenom kravatom je razumljiva nakon fijaska u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, ali i rastućeg straha u vezi političke budućnosti DPS-a iliti organizovane kriminalne grupe. Simoviću, frustracija će biti sve jača u to budute sigurni, DPS je sve slabiji, a Demokrate iz dana u dan sve jače", ocijenio je Martinović.

On je ocijenio da je nakon ministrovanja i funkcionerstva Milutina Simovića ostala "posrnula poljoprivreda i privreda, koje imaju jednu jedinu unosnu privrednu šansu - otvaranje pogona za šivenje prugastih odijela za Simovića i njegove saborce".

"Svi vrijedni i časni domaćini u crnogorskim selima kažu 'Vo se drži za rog, a čovjek za riječ'. Riječ nije rog, nego svetinja! To važi za sve u Crnoj Gori, osim za one koji u pola godine iznose dijametralno suprotne izjave o istoj stvari obmanjujući crnogorsku javnost, osim za one koji uvode građane u maglu da bi im lakše poharali kućne budžete, osim za one koji ne trepnu kad iznevjere sopstvenu riječ. A iznevjerili jesu i sopstvenu riječ i po ko zna koji put prevarili građane", navodi Martinović.

Potpredsjednik Demokrata podsjeća kako je Simović prije par mjeseci izjavio da Vlada neće povećati PDV, jer bi to dovelo do porasta cijena, a time i do pada životnog standarda građana.

"A već je krenula u podizanje istog. To je izjavio on, a ne Demokrate, dave se u sopstvenim lažima i obmanama do te mjere da ni sami sebi više ne vjeruju, niti znaju kad govore istinu kad ne. Očito samo onda kada treba dodatno uništavati i poharati i ovo malo što nam je ostalo. Ukidaju naknade majkama, smanjuju plate radnicima, a povećavaju funkcionerima, uzimaju od sirotinje da bi dali privilegovanim kvazibiznismenima, ćute pred kriminalcima, a udaraju na sirotinju, povećacvaju PDV, iako su rekli da neće, ne rade to Demokrate, već Simović i Simovićevi pajtaši. I zaista je, a to i na ovom mjestu potcrtavam, frustracija crvenom kravatom potpuno razumljiva. Ljude koji se za riječ drže ne iritira i ne frustrira crvena kravata, već one koji se za riječ ne drže", zaključio je Martinović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.