U vozu pronađen skank, uhapšen državljanin Srbije
Ilustracija

Na relaciji Bar – Beograd

U vozu pronađen skank, uhapšen državljanin Srbije

Stanična policija iz Bijelog Polja danas je na graničnom prelazu Željeznička stanica Bijelo Polje u vozu koji saobraća na relaciji Bar – Beograd pronašla oko 420 grama skanka i uhapsila R.B. (40) iz Priboja.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice granične policije Bijelo Polje danas su na Graničnom prelazu Željeznička stanica Bijelo Polje, prilikom izlaska iz Crne Gore, u vozu koji saobraća na relaciji Bar – Beograd pronašli oko 420 grama skanka. Službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su obaviješteni o pronalasku marihuane, su kriminalističkom obradom identifikovali osumnjičeno lice, putnika u vozu R.B. (40) iz Priboja – Republika Srbija. Naime, službenici SGP Bijelo Polje su danas oko 10,50 časova u navedenom vozu izvršili kontrolu kojom su ispod jednog sjedišta u kupeu pronašli crnu PVC kesu sa sadržajem materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 418,2 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je kriminalistička obrada, koja je uslijedila, a koju su sproveli službenici Odsjeka, dovela do identifikovanja a potom i hapšenja osumnjičenog R.B.

"Sumnja se da je R.B. navedenu količinu skanka pribavio na teritoriji Podgorice, od za sada nepoznatog lica na čijem se identifikovanju radi, u namjeri da ovu drogu radi dalje prodaje vozom prokrijumčari za Srbiju. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Skank će biti upućen Forenzičkom centru radi vještačenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.