Milačić: Hvala ti velika zemljo Rusijo
Milačić sa ruskim ambasadorom

Na proslavi u Beogradu

Milačić: Hvala ti velika zemljo Rusijo

Lider Otpora beznađu, Marko Milačić sinoć je prisustvovao proslavi Dana Rusije u ruskoj ambasadi u Beogradu.

Milačić ističe da je čestitao praznik Rusije ambasadoru Aleksandru Čepurinu u ime one Crne Gore, većinske, koja nije prihvatila, niti će ikada, prevaru i nasilje članstva u NATO.

"U ime one Crne Gore koja se ne bavi sankcijama, već slobodom, već poštenim odnosom prema svima, prema Istoku i prema Zapadu.Rusija je proslavila 1155 godina postojanja, a Ruska Federacija 27, a ja sam joj zahvalan što nam je pomogla da se ustoličimo kao država u zlim vremenima, vjekovima ranije, ali ne samo tada, kada nam je pomoć bila nasušno potrebna. Zahvalan sam joj, u moru toga, i za veliku žrtvu i nadahnuće antifašizma. Hvala ti velika zemljo!", naveo je Milačić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.