Bečić obišao Slatinu: Loši putevi, nije riješen ni problem vodosnabdijevanja
Foto:Demokratska Crna Gora

Bečić obišao Slatinu: Loši putevi, nije riješen ni problem vodosnabdijevanja

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić,generalni sekretar Demokrata, Boris Bogdanović sa rukovodstvom mojkovačkih Demokrata posjetili su domaćine na području Slatine u Mojkovcu, sa kojima su imali priliku da razmijene mišljenja o situaciji u Slatini i mojkovačkoj opštini, u cjelini.

"Slatinjani su nezadovoljni stanjem na putnom pravcu Mojkovac – Slatina, koji je u veoma lošem stanju i potrebna je rekonstrukcija kompletnog puta. Aktuelna vlast pohvalila bi se time da je u svom programu predvidjela završetak ovog puta, ali s obzirom na to da im se mandat bliži kraju, nije jasno kada su namjeravali da ovu stavku svog programa realizuju. Oni su matematčki precizno izračunali da je njihov program realizovan sa procentom uspješnosti od 93%, ni manje, ni više, tako da Slatinjanima ostaje da se pitaju zašto su baš oni obuhvaćeni onim preostalim procentom nerealizovanih programskih odrednica DPS-a", navode Demokrate u saopštenju.

 Kako saopštavaju, u  7% nezavršenih projekata DPS-a ušao je i put od Slatine do sela Jakovići, koji, takođe, nije asfaltiran.

"Prilazni putevi ka katunima koji se nalaze na Prošćenskim planinama takođe su loši iako stanovništvo na ovom području nema preče potrebe od ovih puteva jer je riječ o populaciji koja dominantno živi od stočarstva.Na slatinskom području nije riješen ni problem vodosnabdijevanja, kao ni problem plavljenja priobalnog pojasa rijeke Tare na području ovog sela koje mještanima Slatine nanosi veliku ekonomsku štetu, dok se aktuelna vlast uopšte ne pokazuje doraslom da se nosi ni sa ovim izazovom", ocjenili su iz Bečićeve partije nakon posjete mojkovačkom selu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.