Đukić: Rezultat protiv Šveđana velika pobjeda crnogorske reprezentacije
Foto: rukomentritrener.com

Najviše se spremali za ovu utakmicu

Đukić: Rezultat protiv Šveđana velika pobjeda crnogorske reprezentacije

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore, Dragan Đukić ističe da je večerašnji rezultat protiv Šveđana velika pobjeda crnogorske reprezentacije.

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Nikšiću selekciju Švedske 28:24 (16:7), u utakmici petog kola šeste grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

"Najviše smo se spremali za ovu utakmicu. Znali smo da je pobijediti Švedsku ravno odlasku na Evropsko prvenstvo, ali trebaće još malo. Hvala publici koja nas je nosila sve vrijeme i hvala mojim igračima. Igrali smo brilijantno odbranu 45 minuta, dok smo imali snage i onda smo malo pali. Ovo je velika pobjeda crnogorske reprezentacije", rekao je Đukić.

Crnu Goru do kraja kvalifikacija očekuje duel sa Rusijom, 17. juna u Moskvi. Bez pobjednika završen je duel sa Rusijom, prošlog novembra u Baru, 24:24.

"Idemo u Rusiju da se nadigravamo i borimo do posljednjeg sekunda. Sad ne mislimo o tome", zaključio je Đukić.

 

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.