''Integracija Balkana preduslov stabilnosti i ukupnog prosperiteta EU''
Sastanak Đukanović - Nagi

Sastanak Đukanović - Nagi

''Integracija Balkana preduslov stabilnosti i ukupnog prosperiteta EU''

Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović primio je danas ambasadora Republike Rumunije u Crnoj Gori Ferdinanda Nagija. On je izrazio zadovoljstvo uspješnom saradnjom, kao i dobrim i prijateljskim odnosima između dvije zemlje i zahvalio Rumuniji za podršku Crnoj Gori u procesu integracija.

''Ambasador Nagi je pozdravio članstvo Crne Gore u NATO i odlične rezultate koje ostvaruje u procesu EU integracija, ističući stav Rumunije da ostaje posvećena ideji ujedinjene Evrope. On je istakao da  će tokom predsjedavanja Rumunije u prvoj polovini 2019. godine, politika proširenja biti visoko pozicionirana na listi prioriteta, imajući u vidu da je integracija Balkana preduslov stabilnosti i ukupnog prosperiteta Evropske unije'', navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Posebno je bilo riječi o mogućnosti unapređenja bilateralne saradnje, prije svega u energetici, infrastrukturi, informacionim tehnologijama, poljoprivredi i turizmu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.