Nakon što je pretukao novinara, Lukas nastavio da ga maltretira (VIDEO)
Foto: Telegraf

Optužio ga da mu je ukrao mobilni telefon

Nakon što je pretukao novinara, Lukas nastavio da ga maltretira (VIDEO)

Nakon što je u utorak, 13. juna, pretukao Milana Lučića, foreporetera “Srpskog telegrafa”, Aca Lukas je nastavio da maltretira Lučića, pa ga je čak optužio da je ukrao njegov mobilni telefon.

Na snimku se vidi kako Lukas i njegov prijatelj maltretiraju Lučića.

Dok je Lučić stajao iza ograde, Lukas je optužio fotoreportera da je navodno ukrao njegov mobilni, prišao mu je i rekao:” Telefon… Telefon mi daj”, prenosi Avaz.ba.

Lučić je mirno otvorio svoju torbu i rekao Lukasu: “Aco, vidi, ima li šta ovdje”… Nakon toga je ljuti pjevač u dva navrata pokušao da preskoči ogradu ali ga je njegov prijatelj spriječio u tome.

Na kraju je Milan Lučić poručio: “Pregledajte mi svu opremu”, a to je Lukasov prijatelj i uradio.

Pogledajte snimak incidenta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.