Putin otkrio da je postao deda(VIDEO)
Vladimir Putin

Putin otkrio da je postao deda(VIDEO)

Vladimir Putin otkrio je u novom dokumentarcu Olivera Stouna da je postao deda.

Američki reditelj napravio je niz intervjua sa ruskim predsjednikom u periodu između 2015. i 2017. godine. U jednom trenutku je čak zabilježio i Putinov odlazak na ručak sa ćerkama Marijom i Jekaterinom, prenosi B92.

Upitan da li je postao deda, ruski lider odgovara kratko: "Da". 

"Da li ste dobar deda?", upitao je onda Stoun. "Da li se igrate sa unucima u bašti?" "Vrlo rijetko, nažalost", odgovorio je Putin. 

O njegovim ćerkama se vrlo malo zna, a predsjednik Rusije samo otkriva da su one "ostvarene žene". On ne otkriva ni koliko unuka ima. 

I Marija i Jekaterina su u tridesetim godinama i navodno koriste prezimena svojih muževa - Fasen i Tihonov. 

Nije poznato da li će se pojaviti u drugim dijelovima dokumentarca, koji je imao pretpremijeru u SAD početkom ove nedjelje. 

Međutim, jasno je da je Stoun uspio da "izvuče" mnogo manje poznatih detalja iz Putinovog privatnog i državničkog života. Recimo, Putin je odgovarao na pitanja o pravima homoseksualaca u Rusiji i kada ga je Stoun upitao da li bi se istuširao u podmornici sa drugim članom posade koji je homoseksualac, odgovorio je: "Ne bih želio da se tuširam s njim. Zašto bih ga provocirao?"

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.