Uhapšen Podgoričanin: Pretukao sugrađanku pa je pokrao
Ilustracija

Uhapšen Podgoričanin: Pretukao sugrađanku pa je pokrao

Podgorička policija u kratkom roku je rasvijetlila razbojništvo počinjeno 6. juna u Podgorici i juče uhapsila B.R. (21) iz tog grada.

Dežurnoj službi CB Podgorica je kako su saopštili iz policije, navedenog dana prijavljeno da je nepoznato lice oko 11,15 časova počinilo razbojništvo na štetu M.M. iz Podgorice, u ulazu zgrade u kojoj je oštećena nastanjena.

Službenici CB Podgorica su odmah postupili po prijavi i preduzeli niz mjera i radnji koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenog B.R.

"Sumnja se da je B.R. navedenog dana, u ulazu zgrade u kojoj je oštećena nastanjena, prišao sa leđa M.M. koja se kretala ka svom stanu. On je nju, sumnja se, oborio na tlo, zadao joj više udaraca u predjelu glave i tijela i potom sa njenog vrata strgao zlatni lanac, vrijedan oko 500 eura, nakon čega je pobjegao. Događaj je prijavljen policiji a M.M. je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra gdje je konstatovano da je zadobila više lakših povreda", stoji u saopštenju. 

Nakon što je B.R. identifikovan i priveden, izvršena je i radnja prepoznavanja.

"Na osnovu toga i drugih dokaza, B.R. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. On je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu, koji je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu", dodaje se u saopštenju. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.