Vojnici pokazali sposobnosti: Spremni za akciju i u najtežim situacijama(FOTO)
Foto:AA

Vojnici pokazali sposobnosti: Spremni za akciju i u najtežim situacijama(FOTO)

Pripadnici Vojske Crne Gore, jedinice vojne policije, pokazali su danas u kasarni „Milan Šaranović“ u Danilovgradu vojne sposobnosti, pokazujući da je crnogorska vojska spremna za akciju i kada su najteže situacije u pitanju.

 Današnjoj vježbi prisustvovali su premijer Duško Marković, ministar odbrane Predrag Bošković, kao i načelnik Generalštaba VCG Ljubiša Jokić, javlja Anadolija.

Pripadnici vojske pokazali su akciju spasavanja taoca iz otetog autobusa, akciju hapšenja, kao i akciju neutralisanja protivnika.

Na djelu se moglo vidjeti kako crnogorski vojnici postupaju u kriznim situacijama. 

Premijer Marković pozdravio je jedinicu vojne policije, poručivši da su vježbu odradili bez greške. 

Pogledajte galeriju fotografija/ Foto:Anadolija/Vlada CG

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.