Crnogorske rukometašice zadržane na aerodromu u Bjelorusiji
Foto:Portal Analitika

Zbog papirologije?

Crnogorske rukometašice zadržane na aerodromu u Bjelorusiji

Rukometašicama Crne Gore, nakon četiri sata zadržavanja na aerodromu, jutros je dozvoljen ulazak u Bjelorusiju, piše portal Analitika.

Naša ekspedicija sletjela je oko 22 časa u Minsk, ali, navodno, zbog papirologije, pečat nije odgovarajući od Rukometnog saveza Bjelorusije, i nije im bio dozvoljen ulazak u zemlju.

Rukometni savez Crne Gore brzo je reagovao - pozvana je Ambasada Srbije u Bjelorusiji, od koje su dobili odgovor da „nemaju veze sa tim“.

Vrlo brzo upućen je poziv Svjetskoj rukometnoj federaciji, koja je pozvala Rukometni savez Bjelorusije, a oni su obećali da će u najbržem roku riješiti problem.

Granicu Bjelorusije prešao je samo fizioterapeut Saša Matić, koji ima državljanstvo Srbije. Ipak, u toku protekle noći, oko dva sata poslije ponoći i poslije četiri sata zadržavanja, svima je dozvoljen je prolazak.

„Crvene“ u četvrtak protiv Bjelorusije igraju utakmici revanš baraža za Svjetsko prvenstvo.

Prvi meč završen je pobjedom Crne Gore od sedam golova razlike.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.