Ljubav prema psima spojila Šerbedžiju,MMA šampiona i dječiji hor(VIDEO)
Foto:Aleksandar Obradinović

"Volim te šapice"

Ljubav prema psima spojila Šerbedžiju,MMA šampiona i dječiji hor(VIDEO)

Pogledajte video spot u kojem je ljubav prema psima spojila svjetsku filmsku zvijezdu,MMA šampiona i dječiji hor.

Pjesma "Volim te Šapice" koja je nastala kao proizvod ljubavi prema psu sada je dobila svoj video u kome su izvođači Muzička radionica Mari Mari i Rade Šerbedzija,a kao specijalni gost svoje kadrove je snimio i MMA šampion i veliki borac za dobrobit životinja Dušan Džakić.

42

Foto:Aleksandar Obradinović

Autor muzike i teksta za "Šapicu"  Bojan Milićević je rekao da je jako sam srećan što j dobio ovakvu podršku za spot i pjesmu.

"Od Mari Mari i njenih malenih pjevača ,Radeta Šerbedžije koji je sve oplemenio stihovima koje govori, do Dušana koji je uvijek prvi da pomogne kad su u pitanju životinje..Ovaj spot ima i svoju dobrotvornu namjenu.Njime želimo pomoći Saši Pešiću koji u Nišu u svom azilu brine o više od 800 napuštenih pasa.Nadam se da će vam se ovaj spot i pjesma svidjeti.", kazao je Milićević.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.