Inter  spreman da prihvati 12.000.000 eura za Jovetića
Stevan Jovetić

Inter spreman da prihvati 12.000.000 eura za Jovetića

Sportski direktor Sevilje, Oskar Arijas kazao je da čine sve bi crnogorskog golgetra Stevana Jovetića zadržali u svojim redovima.

Andalužani imaju pravo preče kupovine, ali Nerozuri žele da imaju i rezervene opcije, kako bi se ekspresno oslobodili crnogorskog golgetera.

Sevilja čini sve kako bi uspjela da se domogne sume od 14.000.000 eura, kojom bi iskoristila prednost i aktivirala klauzulu za kupovinu Stevana Jovetića, ali se Interu baš žuri i neće čekati ni dana više od 30. juna, kada je posljednji rok za kupovinu fantastičnog crnogorskog golgetera.

U trenucima dok traje Seviljina borba, iz Milana već stižu najave da će Inter prodati svog igrača na nekom drugom mjestu i to za manje novca, što samo stvara dodatni pritisak Andalužanima.

"Jovetić je igrač koji nas interesuje. U stalnim smo kontaktima i to nije nimalo lak zadatak, ali činimo sve kako bismo Stevana zadržali u svojim redovima", rekao je sportski direktor Sevilje, Oskar Arijas.

Kako pišu italijanski mediji, Inter je spreman da prihvati od 12.000.000 eura od bilo kog drugog kluba koji bude iskeširao tu svotu novca, a biće ih sigurno prilično ukoliko Sevilja ne iskoristi svoje pravo do kraja mjeseca.

Rtcg.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.