Saobraćajna nezgoda u Nedakusima, teže povrijeđen motociklista
Foto:Kodex.me

Bijelo Polje

Saobraćajna nezgoda u Nedakusima, teže povrijeđen motociklista

U naselju Nedakusi u Bijelom Polju nešto prije 19 časova došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je teže tjelesne povrede zadobio motociklista Blagoje Baošić (29).

"Baošić je zadobio teške tjelesne povrede. Ima otvoreni prelom lijeve potkoljenice i biće operativno zbrinut", kazao je portalu Kodex  dr Stevan Femić dežurni hirurg.

Lakše povrede glave zadobili su vozač i suvozač putničkog automobila Ivka (68) Rahović i Mijo Rahović (76).

Do nezgode je došlo na magistralnom putu Prijepolje- Bijelo Polje kada je, prema nezvaničnim informacijama, motocikl kojim je upravljao Baošić a koji se kretao velikom brzinom udario u automobil "Sunyy karavan" Rahovića, koji se isključivao s puta.

I na motociklu i na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.