Amerikanci šokirani izgledom oca Melanije Tramp
Melanija Tramp

Amerikanci šokirani izgledom oca Melanije Tramp

Američka prva dama Melanija Tramp u nedjelju se, četiri mjeseca nakon nove titule, konačno uselila u Bijelu kuću, a ona i sin Baron stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke

Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD, svake godine odlaze u Sloveniju. Očekuje se da će se Knavsove češće viđati u Bijeloj kući jer učestvuju u odgoju Barona, ali se ne namjeravaju preseliti u Vašington.

Kad su Viktor i Amalija Knavs sletjeli na aerodrom, njihove fotografije su se proširile internetom, a razlog je pomalo bizaran. Mnogi korisnici su, naime, počeli Melanijinog oca upoređivati s predsjednikom SAD Donaldom Trampom.

- Nisam imao pojma kako izgleda Melanijin tata do sada. I ... - napisao je jedan, na što su brojni komentatori reagovali šokirano i počeli raspravu o tome kako su Tramp i Viktor jako slični, a slično se i oblače.

Babe.net piše da Viktor ima 73 godine, što je samo tri više od supruga njegove kćeri, a Tviteraši idu tako daleko da se pitaju znači li to da je Melanija imala loš ili hladan odnos s ocem, pa je u Trampu našla "zamjenu" za taj očinski odnos.

593fd883e754482e92d849ea0a0a0a64otacmelanie1

Neki su čak naveli citat iz CNN-ovog teksta u kojem stručnjak objašnjava zašto smo sve skloni naći partnera koji liči na našeg roditelja.

- Ovo se najčešće događa ako ste se u djetinjstvu osjećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tad se nesvjesno želite "vratiti" u to vrijeme i nadoknaditi dio koji smatrate izgubljenim. Tako nađete partnera s kojim imate ono što niste - stajalo je u analizi stručnjaka, prenosi Avaz.ba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.