Vlado Georgiev čeka drugo dijete
Foto: Twitter, Vlado i Milica

Vlado Georgiev čeka drugo dijete

Pjevač Vlado Georgiev je prošlog septembra dobio ćerkicu Sofiju, a sada se šuška da čeka drugo dijete sa svojom izabranicom Milicom Samardžijom.

Milica i Vlado su nedavno saznali da će njihova porodica dobiti još jednog člana, piše "Blic".

Georgiev je u jednom intervjuu istakao je da mu uloga oca i te kako prija.

"Snašao sam se svjetski u ulozi oca. Iako se od mene očekivalo da u nekom trenutku postanem otac, ipak je ovo za mene jedno novo iskustvo, koje je unijelo u moj život neka nova osjećanja. Obožavam da provodim vrijeme sa Sofijom, ona me u potpunosti ispunjava. Nikada do sada nisam osjetio ovako nešto - ispričao je pjevač i otkrio na koga Sofija liči.

"Predivna je. Sofija je ista ja kad sam bio beba, baš liči na mene. Doduše, ima nos na mamu, što je veoma dobro. Lijepa je kao lutka, obožavam je..."

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.