Djevojke iz apartmana Ruskinje ukrale 20.000 eura
Ilustracija

Djevojke iz apartmana Ruskinje ukrale 20.000 eura

Budvanski kriminslitički inspektori tvrde da su na tragu djevojkama, koje su prije nekoliko dana ušle u apartman ruske državljanke u Starom gradu i navodno ukrale 20.000 eura.

Izvor iz istrage kazao je Vijestima da je ustanovljeno da su Ruskinju pokrale dvije ženske osobe, na čijoj se identifikaciji intezivno radi.

Isti sagovornik kazao je da su krađe u Budvi gotovo svakodnevne tokom ljetnjih mjeseci, i da nema dana da neko ne prijavi da mu je nešto nestalo, da je opljačkana radnja, stan...

Dodao je da statistika pokazuje da je  među lopovima sve više žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.