OVA biljka topi masne naslage i ubija želju za cigaretama
Ilustracija

OVA biljka topi masne naslage i ubija želju za cigaretama

Stevija, iscjeljujuća biljka, „ubija“ potrebu za nikotinom i topi kilograme, a najbolje kod nje je što je možete uzgajati u svom domu.

Stevija ne samo da snižava visok krvni pritisak i liječi upalu grla, već predstavlja i dobrog saveznika u borbi sa hroničnom iscrpljenošću.

Posljednje kliničko istraživanje sprovedeno u SAD-u pokazuje da ova biljka daje odlične rezultate kada je potrebno smanjiti potrebu i za cigaretama i za alkoholom.

Stevija je takođe poznata kao prirodni zaslađivač i odlična zamjena za šećer. Dakle, sa jednim udarcem ubijate deset muva, odnosno problema.

Steviju možete konzumirati u bilo kom obliku – bilo u vidu praha, soka ili čaja.

Ostavite cigarete i alkohol i oslabite istovremeno. Ova biljka ne zahtijeva nikakve posebne uslove, te je možete zasaditi i u sopstvenoj bašti.

Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.