Život Melanije Tramp će se sledeće nedjelje u potpunosti promijeniti
Melanija Tramp

Ovo do sada nismo vidjeli

Život Melanije Tramp će se sledeće nedjelje u potpunosti promijeniti

Melanija Tramp koja je nakon službenog preuzimanja dužnosti supruga Donalda Trampa ostala sa sinom živjeti u Njujorku, seli se u Vašington, pa se tim porodičnim okupljanjem završava neviđena situacija u istoriji Sjedinjenih Država.

Kako prenosi Index.hr, bivša manekenka slovenskog porijekla preseliće se iduće sedmice iz Trampovog tornja u Bijelu kuću koju je po njenom ukusu uredio stručnjak za enterijer Tam Kanalikam sa Laosa.

Melanija je, službeno, ostala u Njujorku dok njen jedanaestogodišnji sin Baron ne završi školu. U novijoj istoriji SAD-a još se nije dogodilo da bi prva dama ostavila supruga da sam useli u Bijelu kuću.

Njenim dolaskom par bi mogao steći ugled koji će više odgovarati američkoj tradiciji. Trump je dosad, pišu mediji, dosta vremena provodio sam kod kuće.

No opšte je mišljenje da to porodično okupljanje neće uticati na češće pojavljivanje prve dame u javnosti, budući da se ona svojevoljno povukla iz javnog života i rijetko je bila viđena uz supruga nakon njegovog stupanja na dužnost.

"Ostavlja utisak da nije zainteresirana za aktivnosti prve dame", ocijenila je književnica Dženifer Vajner u komentaru za ''New York Times''.

U govoru tokom predizborne kampanje u Pensilvaniji rekla je da se želi uključiti u borbu protiv zlostavljanja djece, naročito na internetu, ali nije iznijela pojedinosti.

"Melanija Tramp se protiv zlostavljanja na internetu izborila jedino za sebe", komentarisao je Čeri Jakobus, koji radi na izradi strategije republikanske stranke, za časopis "Vanity Fair".

Prije selidbe Melanija priprema iznenađenje za supruga, povodom njegovog 71. rođendana.

"Trebam vašu pomoć da to bude rođendan koji nikad neće zaboraviti. Naša slavlja uvijek uključuju bliske sprijatelje, a vi ste se dokazali kao vjerni prijatelji mog muža kroz podršku njegove pozitivne vizije 'Make America Great Again'", navodno piše u poruci koju je uputila njegovim pristalicama.

To pak podsjeća na potez Mišel Obame, koja je sličnu stvar napravila 2010. godine, kad je uputila javnu čestitku svom suprugu Baraku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.