Meč karijere u dresu reprezentacije: Da sam htio da nacrtam ne bih dao ovakve golove
Stevan Jovetić

As “sokolova” zadovoljan učinkom

Meč karijere u dresu reprezentacije: Da sam htio da nacrtam ne bih dao ovakve golove

Meč karijere u dresu reprezentacije odigrao je Stevan Jovetić protiv Jermenije. Het trik, potezi od kojih zastaje dah i koji su na noge dizali navijače na stadionu pod Goricom, dugo će se prepričavati u gradu na Morači.

“Ne mogu da pronađem riječi kako se osjećam. Ovo je bila možda krucijalna utakmica jer smo odlično počeli kvalifikacije, ali onda izgubili dva meča i morali smo da pobijedimo Jermeniju. Nismo podlegli pritisku, pokazali smo zrelost. Kada smo poveli 2:0 imali smo u podsvijesti situaciju iz meča u Jerevana, a ni danas ne mogu da shvatim kako smo prokockali pobjedu u tom susretu”, rekao je Stevan Jovetić, a onda se osvrnuo na pogotke koje je dao Jermenima:

“Da sam htio da nacrtam ne bih dao ovakve golove. Prvi slabijom lijevom nogom, drugi dalji ugao, treći makazice. Het trik nisam dao od meča u dresu Partizana protiv Zrinjskog u kvalifikacijama za Ligu Evrope.”

As “sokolova” zadovoljan je dosadašnjim učinkom u mundijalskim kvalifikacijama, ali nas mečevi odluke čekaju na jesen.

“Slijedi nam pauza pa utakmice sa Kazahstanom i Rumunijom. Sada je svaki meč najbitniji, ali smatram da je učinak od 10 bodova zadovoljavajući trenutno.”

Ubjedljiva pobjeda nije pokazatelj slabosti rivala.

“Danas svi igraju fudbal. Jermenija ima nekoliko odličnih pojedinaca, pa nikom nije lako dati četiri gola ni na treningu. Volio bih da pohvalim momke koji su odigrali dobro, neki su i debitovali i Crna Gora ne mora da brine za budućnost.”

 

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.