Bijelo Polje:
Foto:Čitalac Kodexa

Bijelo Polje: "Sparta" evakuisana zbog dojave o bombi

Klub "Sparta" u Bijelom Polju, evakuisan je deset minuta nakon ponoći, zbog, kako se ispostavilo, lažne dojave o bombi.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u taj klub ušla neposredno prije nastupa poznatog srpskog pjevača Miroslava Ilića i naredila gostima da napuste objekat i udalje se. 

Ekipe Službe zaštite spašavanja, Hitne pomoći i pripadnici policije odmah su došle na lice mjesta.

Pregledm je utvrđeno da u klubu nije bila postavljena eksplozivna naprava.

Inače, večerašnjim nastupom Miroslava Ilića trebalo je da bude obilježen početak ljetnje sezone u "Sparti".

Podsjećamo, u proteklom periodu, bilo je više lažnih dojava na teritoriji Podgorice. 

Kako je tada saopštio rukovodilac crnogorskog Interpola Dejan Đurović pozivi o lažnim dojavama o postavljenim bombama u Podgorici upućeni su iz Srbije i Bosne i Hercegovine, sa pripejd brojeva koji su iskorišćeni samo za tu svrhu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.