Šabac:Obljubio petogodišnju ćerku kućnih prijatelja
Ilustracija

Šabac:Obljubio petogodišnju ćerku kućnih prijatelja

Nebojša B. iz Šapca sumnjiči se da je šestog juna obljubio djevojčicu staru pet godina. On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, i određen mu je pritvor do 30 dana.

Kako je RTS-u potvrđeno, zločin se dogodio u kući u kojoj N. B. (20) živi sa bakom. Djevojčicu je obljubio u trenutku dok su se njeni roditelji nalazili u drugoj prostoriji.

Odmah je uhapšen.

Nezvanično, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem.

Kako saznaju Večernje novosti iz dobro obaviještenih izvora bliskih istrazi, ovo užasno djelo dogodilo se u trenutku kada su se mladić i djevojčica našli sami iza zatvorenih vrata. Njeni roditelji došli su u posjetu Nebojšinoj babi, sa kojom mladići inače živi. Dok su sjedjeli u dnevnoj sobi, iz susjedne prostorije su čuli jecaje djevojčice.

- Kada su ušli i upitali zašto se rasplakala, momak je tvrdio da je djetetu slučajno sjeo na nogu. Pa onda da je izvršila nuždu u gaćice. Roditelje je, međutim, iznenadio prizor od kojeg im se kosa digla na glavi. Na donjem vešu njihove ćerke, kada su je skinuli, vidjeli su krv - kažu sagovornici Novosti iz istrage.

VN navode da djevojčica nema ozbiljnijih fizičkih povreda.

Kazna za obljubu djeteta je od tri do 12 godina zatvora, podsjeća RTS.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.