Novi trend skidanja sala: Tretman zamrzavanja tijela (VIDEO)
Ilustracija

Holivudske zvijezde oduševljene tretmanom

Novi trend skidanja sala: Tretman zamrzavanja tijela (VIDEO)

Holivudske zvijezde su oduševljene tretmanom zamrzavanja tijela, koji najefikasnije topi salo.

Bolni i mučni tretmani za mršavljenje su prošlost, od kada se pojavila metoda ''CoolScuplting'' za koju se sve više odlučuju poznate ličnosti iz Holivuda, prenosi B92.

Revolucionarna metoda koju su otkrili američki naučnici Diter Mejnsten i Roks Anderson oduševila je milione korisnika, među kojima su sestre Kardašijan, Dženifer Aniston, Maraja Keri...

Naime, tretmanom za eliminisanje masnih naslaga na principu hlađenja masnih stanica, pacijent za manje od jednog sata počinje da gubi salo. Zahvat je rutinski, radi se bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a najvažnija je činjenica da daje dugoročne rezultate.

„Patentirana tehnologija pod nazivom 'Cryolipolysis' sigurno i efektivno djeluje na masne stanice, koje su manje otporne na hladnoću od kože, ali bez oštećenja kože ili drugog tkiva. Zamrzavanje izaziva uništavanje masnih stanica, koje tijelo onda sasvim prirodno i trajno ukloni”, objasnila je doktorka Nina Suvorov.

Kako je objasnila, nakon zamrzavanja tijelo postepeno počinje da uklanja smrznute masne naslage. Nakon tretmana prvi vidljivi rezultati su nakon tri nedjelje, a krajnji obično u periodu od jednog do tri mjeseca.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.